Oktatóknak

Tisztelt Oktató!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését a Digitális gazdaság című könyv és annak honlapja iránt.

A honlap ezen részének célja, hogy megkönnyítse a kiadványt tankönyvként alkalmazó kollégák munkáját, jól felhasználható segédanyagokat kínálva az üzleti élet internetes vonatkozásaival, az elektronikus kereskedelemmel és marketinggel kapcsolatos tárgyak oktatásához. Tekintettel arra, hogy az ide feltöltött tartalmakat elsősorban az oktatási tevékenység támogatására fejlesztettük ki, nem tettük azokat széles körben elérhetővé, hanem előzetes regisztrációhoz kötöttük a hozzáférést.

Gyakorlatilag négy területen segítjük a könyvünket adaptáló oktató kollégákat:

  1. Két változatban elkészítettünk egy részletes mintatantervet az online tárgy oktatására. (Oktatási tematikák)
  2. Minden fejezethez kifejlesztettünk egy prezentációs anyagot, melyet az oktató teljes egészében vagy részeiben felhasználhat előadásaihoz. (Prezentációs anyagok)
  3. Minden témakörhöz csatolunk egy ellenőrző kérdéssort. (Kérdések)
  4. Összeállítottunk egy válogatást a digitális gazdasághoz kapcsolódó rövidebb esettanulmányokból. (Esettanulmányok)


A regisztráció menete:

Kérjük azon tanár kollégákat, akik regisztráltatni szeretnék magukat a honlap Oktatóknak szánt részén, hogy nevük és oktatási intézményük megadása mellett jelezzék ezt a szándékukat egy, a

digitalisgazdasag@ntk.hu 

e-mail címre küldött e-mailben. A Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó munkatársa rövid időn belül felveszi a kapcsolatot az érdeklődővel, és elküldi számára az oldalon megtalálható tartalmak letöltéséhez szükséges jelszót.


Reméljük, hogy az oldalon kínált anyagokat sikerrel tudja hasznosítani oktatói munkája során!