Köszöntő

                                                                                                        In memoriam Steve Jobs
                                                                                                                   (1955–2011)


                                                                                "Ha ki akarom kapcsolni az agyamat, leülök tévét nézni.
                                                                                     Ha használni akarom az agyamat, internetezem."

                                                                                     Steve Jobs, az Apple Computer néhai alapítója


Tisztelt Látogató!

Tisztelettel köszöntöm a DIGITÁLIS GAZDASÁG könyv honlapján. Könyvem 2012 elején jelent meg a Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó kiadásában. A nyomtatott változat megjelenésével csaknem egyidejűleg tettük elérhetővé a könyv honlapját a neten.

Célunk a könyv tartalmának bemutatása, valamint frissítése online tartalmakkal. A következő nagyobb részekre tagolódik a webhely.

A könyv
Közöljük a könyvhöz érkezett szakmai ajánlásokat, a könyv tartalomjegyzékét, valamint egy mintafejezet olvasható a nyomtatott változatból. Megadjuk a könyv megírásánál felhasznált szakirodalmi hivatkozások teljes jegyzékét, valamint lehetőség nyílik a könyv online megrendelésére is.

A szerző
Röviden bemutatkozik a szerző, az érdeklődők megnézhetik szakmai életrajzát, valamint publikációs jegyzékét.

Marketing tanszékek
Megadjuk a hazai felsőoktatásban marketinget oktató tanszékek fontosabb adatait és elérhetőségeit, valamint összegyűjtöttük, hogy hol és milyen tárgyakat oktatnak az internet üzleti alkalmazásával kapcsolatban a magyar felsőoktatási intézményekben.

E-könyvtár
A könyv szerzője itt elérhetővé teszi több, az internet üzleti alkalmazásával foglalkozó korábbi cikkét és oktatási anyagát.

Hasznos linkek
Összegyűjtöttünk több hasznos webcímet, melyek segítséget nyújtanak a digitális gazdaság különböző témakörei iránt érdeklődőknek. A könyv szövegének online hivatkozásaiból is közlünk egy válogatást.

Oktatóknak
A könyv egyik megcélzott területe a felsőoktatás, ebben a részben a könyvet tananyagként felhasználó kollégák részére nyújtunk szakmai támogatást oktatási tematikák, prezentációs anyagok (PowerPoint), esettanulmányok és ellenőrző kérdések biztosításával. A webhely ezen része csak regisztrált oktatók részére érhető el.

Jó szívvel ajánlom a könyvet az online értékesítés, a reklám és a marketing területén dolgozó és oktató szakembereknek, valamint az e területek iránt érdeklődő olvasóknak.


Eszes István PhD
főiskolai tanár
BGF Külkereskedelmi Kar
Marketing Intézeti Tanszék
www.eszes.net

 Köszönjük a az allegroup.hu Kft.-nek, a TeszVesz.hu online piactér üzemeltetőjének a könyv megjelenéséhez nyújtott szíves támogatását!